Expert in producten op maat
Snelle service & kwaliteit
Betalen via Mastercard en iDeal is mogelijk

Verzend-retourbeleid

Het verzend-retourbeleid van AKROHBucket producten
Levertijden:

AKROH hanteert de volgende levertijden, voor bestellingen in Nederland en België:

Onbedrukte producten: 1-2 weken
Bedrukte producten: 3-4 weken

Voor bestellingen buiten Nederland en België wordt u zo snel mogelijk na het plaatsen van de order door ons geïnformeerd. Wij doen altijd ons uiterste best om uw producten op de doorgegeven levertijd bij u te bezorgen.

 

Verzendkosten:

Alle genoemde prijzen op de webshop zijn exclusief verzendkosten.
Voor bestellingen naar een adres in Nederland gelden de volgende prijzen:
€9,40 voor een doos en €67,00 voor een pallet.

De verzending voor bedrukte auto-kentekenplaathouders is in Nederland gratis.
Voor bestellingen naar een adres in België gelden de volgende prijzen:
€15,50 voor een doos en €90 voor een pallet.

Als u bestelt vanuit een ander land dan hierboven genoemd, sturen wij u de verzendkosten zo snel mogelijk na het plaatsen van de order toe. Ook als u 5000 stuks of meer bestelt sturen wij de verzendkosten zo snel mogelijk na het plaatsen van de order toe. Uiteraard is het mogelijk om hierover vooraf contact met ons op te nemen.

 

Klachten en retourneren:

Bevalt het artikel toch niet of heeft u een andere klacht? Laat het in het geval van onbedrukte items binnen 14 dagen na ontvangst weten via sales@akroh.com. Wij nemen vervolgens uw aanvraag in behandeling en nemen binnen vijf werkdagen contact met u op over de verdere vervolgstappen. Wij bepalen dan ook of het mogelijk is voor u om de artikelen aan ons te retourneren.

De verzendkosten voor het retourneren van producten zullen voor uw eigen rekening zijn. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het is, uitzonderingen daargelaten, niet mogelijk om bedrukte, voor u op maat gemaakte, items te retourneren. U ontwerpt zelf uw bedrukking door middel van de opmaaktool en geeft hierop akkoord door de bestelling te plaatsen. De verkoop is hierbij na betaling definitief en retournering is niet mogelijk. Indien de bedrukte items door een probleem of fout van onze kant niet naar wens zijn, is het uiteraard wel mogelijk om deze retourneren. Neem hierover binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op.

Vragen over het verzend-retourbeleid? Neem contact op via sales@akroh.com.