Expert in producten op maat
Snelle service & kwaliteit
Betalen via Mastercard en iDeal is mogelijk

Over AKROH Industries

AKROH Industries is opgericht in 2011 door Arend-Jan Horst in Zwolle, Nederland. Startend met een klein aantal producten groeide het elk jaar en is het nu een internationaal opererend productiebedrijf dat zijn zeer brede assortiment naar meer dan 50 landen over de hele wereld exporteert.

Wij hebben een gedegen reputatie opgebouwd door onze kwaliteitsproducten, snelle levertijden en een persoonlijke service. Een groot deel van het assortiment wordt verkocht aan de agrarische markt, maar hiernaast hebben we ons ook gespecialiseerd in artikelen voor de automotive branche.

Over AKROH

AKROH Industries heeft een brede lijn aan agrarische- en relationele kunststofproducten. Ons assortiment bestaat o.a. uit emmers, toolboxen en voerscheppen. Deze en andere kunststofproducten kunnen wij voorzien van een reclamebedrukking of spuitgietlogo. Zo sluiten onze producten naadloos aan op uw eigen huisstijl. Maatwerk noemen we dat.

Wilt u een product dat niet in ons assortiment zit? Er is heel veel mogelijk bij AKROH, vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

Waarde gedreven
Onze bedrijfscultuur is opgebouwd uit een stelsel van waarden, normen en gedragingen:
  • Eerlijk, oprecht en verantwoordelijk handelen;
  • Met respect voor alles en iedereen om ons heen;
  • Kwaliteit leveren, zonder compromis;
  • Ondernemend en vernieuwend in het belang van de klant en medewerkers

Neem hier contact op.