Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Expert in producten op maat
Snelle service & kwaliteit
Betalen via Mastercard en iDeal is mogelijk
20 november 2022

De emmer, een veelzijdig product.

De emmer, een eeuwenoud product in huishoudens en op boerderijen.

Toch is het raar dat we er nooit bij stil staan hoe vaak we de emmer gebruiken. Je mist de emmer namelijk vooral als je die niet bij de hand hebt.

Van de eerste houten emmers tot het ontstaan van stevige kunststof emmers. Emmers worden velen eeuwen gebruikt voor het voeren van de dieren, het halen van water, de schoonmaak en het opslaan van waardevolle producten zoals eten. Vandaag de dag speelt de emmer in huishoudens en op boerderijen nog altijd een hele belangrijke rol en is het doel waarvoor de emmers gebruiken vrijwel hetzelfde gebleven als vroeger.

Ideale reclame.

Hoe leuk is het dan ook om een emmer met eigen naam en bedrijfslogo uit te delen aan relaties en klanten. Iedereen gebruikt emmers in het dagelijks leven. Met een praktisch relatiegeschenk komen relaties onbewust met de organisatie in contact. Om deze reden hebben wij onze webshop AKROHBucket in het leven geroepen.

AKROH produceert en ontwerpt emmers met het oog op duurzaamheid en stevigheid. Daarbij is het gebruiksgemak van groot belang. Wij zorgen hiervoor doormiddel van de maatstrepen in de emmer. Zo is precies af te lezen hoeveel voer of water er nodig is.

Ecologisch verantwoord.

Door het grote overschot aan plastic in de wereld is recyclen en hergebruiken van de materialen een belangrijk item. AKROH recyclet oude emmers en maakt hier nieuwe producten van.  Dit maakt de producten van AKROH ecologisch verantwoord. Door het gerecyclede plastic om te zetten in extra stevige emmers die voor langere periode meegaan, maakt het dat de emmers van AKROH duurzaam in gebruik zijn. Met een bedrukt logo van hoge kwaliteit, zullen relaties ongemerkt een veel gebruikte reclame in huis hebben.

De ontwerptool.

Met de ontwerptool van AKROH bucket ontwerp je eenvoudig je eigen gepersonaliseerde emmer en zie je direct hoe het ontwerp eruit komt te zien. De medewerkers van AKROH helpen u graag met het juiste ontwerp. Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@akroh.com.

Het perfecte relatiegeschenk.

Vanwege het veelzijdige gebruik van de emmer is de emmer met bedrukking het perfecte relatiegeschenk. De emmer is een product dat veel gebruikt zal worden in het dagelijks leven. De emmers met bedrukking zijn zijn te bestellen vanaf 100 stuks. Eenvoudig bestellen kan via deze link.

Ga terug naar het overzicht