Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Expert in producten op maat
Snelle service & kwaliteit
Betalen via Mastercard en iDeal is mogelijk

Spuitgieten

Spuitgieten leent zich voor tal van producten. Die bedenken wij zelf, die bedenkt de markt of die bedenkt u als klant.

AKROH Industries beschikt over 27 spuitgietmachines (van 25 tot 1850 ton). Deze machines worden gebruikt om kunststofproducten van 0.5 gram t/m 6500 gram te produceren. Hiermee kunnen we praktisch alle kunststof materialen verwerken. Van PE tot PP en van PA tot PC. Ook kunnen wij minder gangbare materialen verwerken en behoort het gebruik van gerecycled materiaal tot de mogelijkheden. Zo kunnen wij onze klanten milieuvriendelijke producten aanbieden.

Door de spuitgiettechniek kunnen wij snel en vakkundig produceren. De matrijzen worden in onze eigen gereedschapsmakerij vervaardigd of aangepast, precies zoals u het wilt. Heeft u zelf een idee om een product te laten spuitgieten? Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

Spuitgieten

Zien welke producten wij nog meer voor u kunnen realiseren? Ga naar akroh.com en bekijk de mogelijkheden.