Ambitie

AKROH Industries is een internationaal opererend bedrijf, dat wereldwijd exporteert naar 40 landen. AKROH Industries ontwikkelt en produceert in eigen huis een groot assortiment kunststof producten alsmede halsbanden voor onder andere de agrarische sector. Onze afnemers zijn uiteenlopend, zo zijn wij actief in de agrarische industrie, de veterinaire industrie, de automobielsector, de optiekmarkt en de ruitersport.

AKROH Industries is marktleider in Nederland en staat in de Europese top 3 van kunststofproducten. Om op dit topniveau te blijven, werken we continu aan het ontwikkelen en produceren van nieuwe producten. Het is onze ambitie om onze topposities dankzij onze innovaties vast te houden en te bestendigen. Daarnaast zetten we in op een actieve en gezonde groei van ons bedrijf in binnen- en buitenland.

We kiezen voor waarden en stellen mens en dier centraal. Als er iets is dat ons onderscheidt, dan zijn het onze mensen. Technologie is betrouwbaar, maar niet creatief, inventief of innovatief, daarom zijn wij trots op het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze klanten en leveranciers merken dat, waardoor er langjarige zakenrelaties ontstaan en worden onderhouden (nazorg). Klanttevredenheid is de maatstaf voor ons doen en laten, we hebben onder onze klanten een gedegen reputatie opgebouwd met kwaliteitsproducten, snelle levertijden en een persoonlijke service.
 
"THE SECRET OF AKROH INDUSTRIES WORLDWIDE SUCCES IS THE COMPANY'S UNFALTERING COMMITMENT TO ONGOING RESEARCH AND DEVELOPMENT SUPERIOR PRODUCT QUALITY AND EXCELLENT CUSTOMER SERVICE"
 
AKROH Industries breidt zich voortdurend uit, we investeren in kwaliteit en efficiency en we richten onze strategie op de marktbehoefte. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen en voorop lopen in innovaties en technologische ontwikkelingen. 

​​​​​​​AKROH Industries wil graag net dat tikkeltje verder gaan- en daarbij afwijken van de gebaande paden. AKROH Industries combineert uw kennis en ervaring met onze technische expertise op het gebied van materialen en productie. Dankzij onze uitstekende kennis van elke discipline en ons vermogen om snel te communiceren (korte lijnen) met elkaar, kunt u rekenen op een geïntegreerde aanpak van uw vragen.

U bent dus gegarandeerd van slimme concepten met oog voor design, waarbij rekening wordt gehouden met haalbaarheid en kosten.